top of page

VÅR BUTIK

 

Vår butik hittar du i Gislaved på Järnvägsgatan 2.

Vi erbjuder färg, spackel och övriga måleriprodukter främst från Nordsjö. Vi har även andra leverantörer för att ha så bra produkter som möjligt inom alla områden, då kan du som kund känna dig trygg och få bästa möjliga material för din renovering eller nybyggnation!

Vi erbjuder även en stor fin färgvägg där du kan välja fritt mellan alla kulörer och givetvis har vi även NCS- och ACC-kartorna som kompletterar där alla kulörer finns att tillgå. Det som är bra med vår avancerade brytmaskin är att vi kan bryta kulörer från alla leverantörer vare sig du hittar din kulör hos tex. Alcro, Beckers eller någon annan. Nordsjö som är vår främsta leverantör har ett gott samarbete med många bloggare, vilket innebär att vi har flertalet bloggkulörer som uppmärksammas i många inredningsmagasin för att du som kund ska hitta inspiration till ditt hem.

På golvsidan hittar ni golv från olika leverantörer men likadant där – vi plockar bara de produkterna som håller måttet kvalitétsmässigt till våra butiker. 

2016 byggdes en avdelning med inredning. Vi tycker avdelningen kompletterar oss bra med sina produkter då vi vill erbjuda ett bra sortiment för att inreda ditt hem med allt från porslin till textilier, möbler, diverse inredning och mycket mycket mer.

 

Vi har även våra fina arbetskläder ifrån Mascot till både dam och herr. Den enda leverantören på marknaden som har fullstrech i sitt material! Vi och våra hantverkare använder själva Mascot när vi jobbar.

Vår fina tapetavdelning innehåller mycket variation och ni hittar de flesta leverantörerna som finns på den svenska marknaden hos oss. Vi har även vår svarta designvägg med lite mer exklusiva tapeter, allt för att du som kund ska känna att hos oss hittar du allt du behöver och till en fantastisk service. Vi har alltid prisgaranti på alla våra tapeter. Se mer om vad det innebär under Tapeter.

 

Vi har kunnig och utbildad personal som finns här för dig och kan guida dig genom dina funderingar och idéer för att få det bästa resultatet. I vår butik i Gislaved finns Lisa, Peter, Tomas och Caroline.

 

 

”Design för oss är skaparglädje tillsammans med kunden och vi hämtar inspiration från bland annat våra samarbeten med våra leverantörer, utbildning och mässor.”

Lisa Olsson

VÅR AFFÄRSIDÉ, VERKSAMHET OCH VÅR MARKNAD

Gislaveds Golvbeläggning AB:s affärsidé är att med ärlighet, lyhördhet och servicekänsla tillhandahålla professionella hantverkare både inom golv, plattsättning och måleri till hela marknaden. Med kapacitet, kvalitét, kompetens och miljömedvetenhet tryggar vi våra långsiktiga relationer med våra kunder.

Våra tjänster på golvsidan är allt från slipning, lackning och vaxning av trägolv till läggning av nytt trägolv, plastmatta och laminat, samt våtrum, epoxi och betongslipning. Vi har även plattsättare som lägger alla typer av kakel och klinker precis som du vill ha det.

På färgsidan utför vi all inomhusmålning och utomhusmålning, samt tapetsering och allt som hör måleriet till.

Vi är ett diplomerat Condry företag (specialutbildning för renovering av dålig betong), idag har vi även en anställd som är diplomerad för att mäta fukt i betong. Detta för att kunna säkra upp att underlaget vi lägger på håller den standard som svensk byggbransch kräver. Vi är även utbildade inom ett flertal andra produkter och behandlingar av golv och väggar. Se mer under Våra Tjänster.

Vi gör i stort sett allt som begärs av oss som företag i denna bransch och detta med ett bra resultat så att kunden blir nöjd, med både vår kundomsorg och vårt resultat.

 

Geografiskt sett är företaget huvudsakligen verksamt i GGVV-regionen, Östbo och Västbo. Företagets säte är i Gislaved. Vår marknad innefattar allt från hemmafixaren som köper färg i butiken till hantverkare både inom och utom företaget och gör arbeten till kommun, landsting, byggnadsfirmor, industrier, fastighetsbolag och privatpersoner.

VÅR BAKGRUND

Gislaveds Golvbeläggning AB grundades i juli 1962 av Dan Aronsson och Ivan Blomén. År 2004 i december tog Tomas och Caroline Olsson över företaget. Caroline är dotter till Dan och gift med Tomas som jobbat i företaget sedan mitten på 80-talet. Idag har företaget 11 anställda. Företaget började med golvläggare och har sedan 2000 även målare anställda i företaget då vi arbetat med färg i butiken sedan 1986.

lo pastel.jpg

VÅRA GOLVLÄGGARE

IMG_E1635.JPG

Michel Steenbakkers

Plattsättare
GVK-certifierad Kakel

Pratar även holländska

IMG_E1649.JPG

Adam Claar

Våtrum
Plast
GVK-certifierad Kakel/Plast
Slipning, behandling trägolv

IMG_E1633.JPG

Mark Szölödi

Våtrum
Plast
GVK-certifierad Kakel/Plast
Flytspackling

IMG_E2533.JPG

Liam Jaakula

Golvläggning
GVK-certifierad Kake
l

IMG_E2548.JPG

Tomas Olsson

Projektledare med kunskap inom yrket och alla dess områden i över 30 år
GVK-certifierad Kakel/Plast

lo pastel.jpg

VÅRA MÅLARE

Yrkesutbildning måleri 

Dekorationsmålning

Måla-tak.jpg

Wassim Zlito

lo pastel.jpg

KONTOR

IMG_1644.JPG

Lisa Olsson

Platschef/Butik/
Marknadsföring
 

IMG_E1870.JPG

Peter Larsson

Arbetsledare

IMG_E2550.JPG

Caroline Olsson

Ekonomi

bottom of page