top of page

GOLV

Är det dags att lägga nytt golv? Golvet sätter karaktären i rummet och gör otroligt mycket för helheten. Hos oss hittar du golv från Tarkett, Forbo, Pergo, BerryAlloc, Golvabia, Gerflor och många fler. På vår hemsida ser du våra leverantörer samt hur du lägger respektive golv. Besök vår butik eller våra golvleverantörers hemsidor för mer information om deras specifika golv.

kahrs-logo.jpg

Kährs

www.kahrs.com


Den kunskap om golv som kährs har samlat på oss över åren har gått i arv från generation till generation. Dom diskuterar ständigt nya idéer förbättring av deras golv.  Men målet är alltid detsamma: att hitta och förverkliga idéerna som gör deras golv ännu vackrare, starkare, lättare att lägga och mer hållbara för miljön.

tarkett-new_logo.jpg

Tarkett

www.tarkett.se

 

Tarkett har golv för alla rum oavsett om det är till kök, vardagsrum, barnrum eller badrum. Vill du se hur golvet ser ut i ditt rum? Ta då hjälp av deras Room designer för att se golvet utlagt och du kan ladda upp en egen bild på just ditt rum.
 

Forbo_Icon.jpg

Forbo flooring

www.forbo.com

Från att vi började tillverka linoleum för mer än 100 år sedan, har vi åtagit oss att skapa bättre miljöer i alla lokaler där människor arbetar, bor, umgås, slappnar av, läker, lär och leker. Idag, trots ett långt bredare utbud på golvmarknaden, är vi fortfarande precis lika passionerat intresserade av hållbara golvbeläggningar. 

logo_blue.png

Golvabia

www.golvabia.se

 

På Golvabia tror vi på ett hem med stilsäkra och medvetna val av material och form. Vi skapar därför ett produktsortiment som kännetecknas av skandinavisk design och svensk kvalité, som lämpar sig för såväl hem som offentlig miljö.

Vårt sortiment idag innefattar trägolv, textilgolv och kakel & klinker, vilket gör att vi har ett av marknadens bredaste sortiment. Du hittar oss alltid i närheten tack vare våra ca 500 återförsäljare runt om i Sverige.

Trägolven tillverkar vi i vår moderna fabrik i småländska Anderstorp.

kjellbergs-logo-e1476370373136.gif

Kjellbergs

www.kjellbergs.se

De tysta och mjuka golven är åter igen trendiga, av flera goda skäl. Med en matta kan du lätt, snabbt och relativt billigt ändra både stil och färg efter den modetrend som råder. Förutom att mattor är sköna att gå på och har den goda egenskapen att absorbera ljud kan de också spara energi. Det tycker vi är skäl nog för att välja en matta som både ger ett varmt och mjukt mottagande.

pergo.jpg

Pergo

www.pergogolv.se

Det är över 30 år sedan Pergo uppfann laminatgolvet. Idag är varumärket synonymt med vackra, praktiska golv – en tradition med rötterna i ”Laminatets historia”. Det började som en idé om vackra golv med kapacitet att stå emot vardagens utmaningar och se snygga ut även efter många års användning. För att underlätta ytterligare gjorde vi dem extremt enkla att lägga och underhålla.

255x0.png

Bjelin

www.bjelin.se

 

Vi grundades genom hållbar innovation – där första steget eliminerade hundra miljoner limflaskor årligen vid golvläggning genom att uppfinna klickgolvet.

Sedan dess har hållbarhet varit en integrerad del i vår strävan att också göra golv bättre och kostnadseffektivare.  

gerflor.jpg

Gerflor

www.gerflor.se

Gerflor anses vara specialist på och världsledande inom tåliga golvlösningar. Koncernen skapar, tillverkar och marknadsför innovativa, designade och ekologiskt hållbara lösningar för golv och kompletterande beläggningar för interiören. Som ledande tillverkare av vinylgolv är vi redan väletablerade i över 100 länder och Gerflor utvecklar ständigt sin verksamhet på nya marknader.

alloc.jpg

Berry Alloc

www.berryalloc.com

BerryAlloc® erbjuder ett brett utbud av interiörlösningar för bostäder och kommersiella projekt, allt från laminat-, vinyl- och parkettgolv till väggpaneler. Det omfattande produktsortimentet från BerryAlloc® har livstidsgaranti, är hållbart och uppfyller moderna estetiska och tekniska krav: kvalitet, variation av ytor, hållbarhet, livslängd och enkel installation.

Wicanders-logo-8A9F31E653-seeklogo.com.gif

Wicanders

www.wicanders.se


Med inspiration från naturen representerar Wicanders en unik balans mellan skapande av innovativa produkter och skyddande av miljön.
Wikanders golvlösningar är baserade på kork, den yttre barken av korkekträdet (Quercus Suber L.). Det är ett träd från medelhavsområdet som växer långsamt och med en livslängd på över 200 år. Det här trädet spelar en central roll i den miljömässiga, sociala och ekonomiska utvecklingen av den här regionen.

RappgoLogo_sv-PNG-150x150.png

Rappgo

www.rappgo.se

Ibland är ett golv mer än bara ett golv. Du känner det i samma stund som du kliver in genom dörren. Golvet välkomnar dig, bär fram dig och ger rummet en harmonisk helhet. Ett sådant golv tar tid att göra. Materialet måste komma från långsamtväxande skogar som har rätt hårdhet och struktur. Varje planka hanteras varsamt och ytbehandlas för att tåla tidens, och vardagens, tand. Och de blir bara vackrare med åren. Golven vi pratar om kommer från Rappgo.

Dione_2-1024x350.png
durilogo-160px.png

Lister/Verktyg

www.dione.se

www.duri.se


När det kommer till golvprofiler och socklar har vi två starka leverantörer som har allt man kan tänka sig. Duri har även verktyg i alla dess former och användningsområden.

bottom of page