top of page

Välkommen till vår hemsida!

Här nedan hittar du våra tjänster som innefattar allt från målning till golvläggning eller kanske vill du ha hjälp med homestyling innan flytt eller inflytt? Vi har allt för dig och ditt hem och vi guidar dig gärna för att du ska få det hem du drömt om.

Under kontakta oss kan du skicka mejl med frågor och funderingar eller vet du vad du specifikt är ute efter så tveka inte att ringa oss, du hittar även kontaktpersoner under fliken kontakta oss.

Vi hoppas du ska hitta det du letar efter på vår hemsida där vi bjuder på lite inspiration och tips inför dina egna projekt. Vi uppdaterar hemsidan hela tiden för att den ska vara till din hjälp.

Välkommen in i butiken för mer inspiration till att förverkliga ditt drömhem!

 

IMG_2579.jpg

VÅRA TJÄNSTER

Målning

Våra målare utför all typ av målningsarbeten. Allt från spackling, målning snickerier, målning ute som inne m.m.

colourtest grön.jpg
Tapetsering

Våra målare utför även tapetsering av dina rum. Vi jobbar med alla typer av tapeter. Vi sätter även alla typer av väv m.m.

tapetsering.jpg
Golvläggning

Våra golvläggare utför all typ av läggning av golv. Allt från laminat och vinylclick till trägolv och textil. Vi är vana att jobba med alla material.

golv reklam 3.jpg
Slipning

Vi har auktoriserade golvslipare. Detta gäller allt från trägolv till betonggolv. Se mer under fliken golv.

golvslipning_4.jpg
Spackel

Vi är utbildade inom restaurering av dålig betong (Condry). Vi utför även stora flytspacklingar och andra golvspacklingar. Samt behandling av betonggolv. Vi arbetar även med fibercement, även kallat microcement.

golv-spackel-hand.jpg
Badrum

När det kommer till badrum finns det många möjligheter. Vi utför allt från sättning av plastmatta till kakling av badrum. Våra målare är även auktoriserade inom våtrumsmålning.

Nu har det äntligen kommit en ny våtrums
Fuktmätning

Vi har en auktoriserad fuktmätare på företaget. Detta innebär att vi kan mäta fukt i ny eller gammal betong för att säkerhetsställa fuktighet innan beläggning av golv.

IMG_20170602_105357_2.jpg
Butik

Vår butik finns i Gislaved och här har vi stora utställningsavdelningar på allt från golv, färg, tapeter till inredning och arbetskläder. Allt för att du som kund inte skall sakna något inför din renovering.

cf20.jpg
Stilhjälpen

Stilhjälpen finns för dig som vill ha hjälp med designen hemma. Vi är utbildade inom färgsättning m.m. och hjälper dig att få ihop stil och färg i ditt hem.

kubel4.jpg
bottom of page