top of page

VÅTRUM

Idag betyder badrummet allt mer för vårt välbefinnande. Här blir du pigg och fräsch efter en uppfriskande dusch. Här kan du njuta av ett varmt bad som gör gott för både kropp och själ. Det spelar ingen roll hur snyggt ett badrum är om det inte är tätt. Anlita alltid en GVK-auktoriserad fackman för att utföra arbetet i våtrum.

Vad planerar du att göra om ditt badrum? Idag finns det mycket att välja mellan men det vanligaste är våtrumsmatta eller kakel och klinker. Våra golvläggare är certifierade enligt GVK för båda dessa. Det finns fördelar med både det ena och det andra. Våtrumsmattan är ett säkert val vid installation och betydligt billigare än att sätta kakel och klinker. det finns många designs att välja mellan men utbudet är dock mindre än kakel och klinker. Ska du istället välja kakel och klinker får du ett lyxigare känsla men det krävs också att tätskiktet under är gjort på rätt sätt. Det är som sagt även dyrare men ökar värdet på ditt hus vid eventuell försäljning.

Våtrumsmatta

Golvet limmas på underlaget med fall mot brunnen. I hörnen så svetsas mattan tät och provtrycks för att bli godkänd. Väggmattan monteras horisontellt och sveps runt rummet istället för att sättas upp vådvis som man gör med tapeter. Oftast blir det bara en enda skarv, vilket innebär att du får ett säkrare badrum. Väggen kompletteras med en matchande bård upp till taket. Bård och väggmatta produceras vid olika tillfällen och kan därför skilja något i nyans.

Fördelar med våtrumsmatta

  • Lättskött och vattentät design

  • Hygieniskt

  • Praktiskt

  • Prisvärt

  • Vattentätt och säkert

  • Trendiga och tidlöst klassiska mönster

Kakel/Klinker

Se mer under fliken kakel/klinker

IN_HP_HO_HE_Wetroom_iQ-Megalit-Grey-Beige-0607-Aquarelle-Rustic-Velvet-Linen-25915089-002.

Tarketts våtrumskollektion

Nordic-Spirit_TermaLife-26577-bloom-cloud_1180x664 (1).jpg

Forbos våtrumskollektion

cr,1134,598-fdea47.jpg

Gerflors våtrumskollektion

bottom of page