MÅLA UTOMHUS

lo pastel.jpg
mala-fasad-svart305.webp

Träfasad

Funderar du på att måla ditt trähus, men är osäker på om du vill ha en täckande färg eller en laserande färg, eller kanske något mitt i mellan? Här förklarar vi skillnaderna och ger dig råd i valet av produkt.

lo pastel.jpg
male-hus-fasade-skandinavisk-gronn-02.jpg

Detaljer

Fönster, vindskivor, foder, snickerier och detaljer är ofta de mest utsatta delarna på ett hus. Därför är det extra viktigt att du gör målningsarbetet extra noga där och regelbundet ser över och rättar till skador som kan ha uppstått.

lo pastel.jpg
18753_50060.jpg

Putsfasad

Det viktigt att rätt färg väljs när putsen ska målas. Om färgen är tätare än putsen kan det innebära att fukt stängs inne. Vilken färg som lämpar sig bäst beror på vilken typ av putsbruk som använts. Kom in till oss så hjälper vi dig.

lo pastel.jpg
uteplats.jpg

Uteplats

Vår och sommar är bästa tiden för avkopplande och trivsamt uteliv med familjen. Kanske är det dags att uppdatera uteplatsen? En uteplats vill ju också må bra. Med klok behandling kan en uteplats klara sig nästan hur länge som helst.

lo pastel.jpg
tvattafasad.jpg

Rengöring

Hur ofta tvättar och rengör vi huset och uteplatsen som vi använder varje dag? Ett hus som dessutom är värt många gånger mer än bilen och som troligtvis ökar i värde medan en bil hela tiden minskar i värde. Att tvätta huset, se över tak, husgrund och uteplats är det absolut enklaste sättet att förebygga skador och du kan njuta av ett hållbart och vackert hus många år framöver.

lo pastel.jpg
god_pensel_til_husmaling.webp

Tillbehör

För att göra ditt arbete med renoveringsprojektet så smidigt och effektivt som möjligt och uppnå absolut bästa resultat är det bra att tänka igenom det du ska göra och fundera på vilka verktyg och redskap du behöver.

Vad planerar du att måla? Husfasaden, fönster eller kanske fixa med uteplatsen. Nedan kan du välja om du ska måla träfasad, putsfasad, måla detaljer (till exempel fönster och snickerier) eller ordna med din uteplats. Ni finner tips och trix för ditt projekt. För inspiration och färgsättning så besök butiken så hjälper våra färgexperter dig.