VÅR BUTIK

 

Vår butik hittar du i Gislaved på Järnvägsgatan 2.

Vi erbjuder färg, spackel och övriga måleriprodukter främst från Nordsjö. Vi har även andra leverantörerl för att ha så bra produkter som möjligt inom alla områden, då kan du som kund känna dig trygg och få bästa möjliga material för din renovering eller nybyggnation!

Vi erbjuder även en stor fin färgvägg där du kan välja fritt mellan alla kulörer och givetvis har vi även NCS- och ACC-kartorna som kompletterar där alla kulörer finns att tillgå. Det som är bra med vår avancerade brytmaskin är att vi kan bryta kulörer från alla leverantörer vare sig du hittar din kulör hos tex. Alcro, Beckers eller någon annan.

På golvsidan hittar ni golv från olika leverantörer men likadant där – vi plockar bara de produkterna som håller måttet kvalitétsmässigt till våra butiker. 

2016 byggdes en avdelning med inredning. Vi tycker avdelningen kompletterar oss bra med sina produkter då vi vill erbjuda ett bra sortiment för att inreda ditt hem.

Fathers & Friends levererar kläder till herr. Vi har även våra fina arbetskläder ifrån Mascot till både dam och herr. Den enda leverantören på marknaden som har fullstrech i sitt material!

Vår fina tapetavdelning innehåller mycket variation och ni hittar de flesta leverantörerna hos oss. Vi har även vår svarta designvägg med lite mer exklusiva tapeter, allt för att du som kund ska känna att hos oss hittar du allt du behöver och till en fantastisk service.

 

Vi har kunnig och utbildad personal som finns här för dig och kan guida dig genom dina funderingar och idéer för att få det bästa resultatet. I vår butik i Gislaved finns Lisa och Tomas.

 

 

”Design för oss är skaparglädje tillsammans med kunden och vi hämtar inspiration från bland annat vårt samarbete med våra leverantörer, utbildning och mässor.”

Lisa Olsson

VÅR AFFÄRSIDÉ, VERKSAMHET OCH VÅR MARKNAD

Gislaveds Golvbeläggning AB:s affärsidé är att med ärlighet, lyhördhet och servicekänsla tillhandahålla professionella hantverkare både inom golv och måleri till hela marknaden. Med kapacitet, kvalitét, kompetens och miljömedvetenhet tryggar vi våra långsiktiga relationer med våra kunder.

Våra tjänster på golvsidan är allt från slipning, lackning och vaxning av trägolv till läggning av nytt trägolv, plastmatta och laminat, samt våtrum och betongslipning.

På färgsidan utför vi all inomhusmålning och utomhusmålning.

Vi är ett diplomerat Condry företag (specialutbildning för renovering av dålig betong), idag har vi även en anställd som är diplomerad för att mäta fukt i betong. Detta för att kunna säkra upp att underlaget vi lägger på håller den standard som svensk byggbransch kräver.

Vi gör i stort sett allt som begärs av oss som företag i denna bransch och detta med ett bra resultat så att kunden blir nöjd, med både vår kundomsorg och vårt resultat.

 

Geografiskt sett är företaget huvudsakligen verksamt i GGVV-regionen, Östbo och Västbo. Företagets säte är i Gislaved. Vår marknad innefattar allt från hemmafixaren som köper färg i butiken till hantverkare både inom och utom företaget och gör arbeten till kommun, landsting, byggnadsfirmor, industrier, fastighetsbolag och privatpersoner.

VÅR BAKGRUND

Gislaveds Golvbeläggning AB grundades i juli 1962 av Dan Aronsson och Ivan Blomén. År 2004 i december tog Tomas och Caroline Olsson över företaget. Caroline är dotter till Dan och gift med Tomas som jobbat i företaget sedan mitten på 80-talet. Idag har företaget 16 anställda varav 2 styck är lovande golvläggarlärlingar. Företaget började med golvläggare och har sedan 2000 även målare anställda i företaget då vi arbetat med färg i butiken sedan 1986.

Butik Gislaved

Järnvägsgatan 2

332 30 Gislaved

0371-13090

Lisa@gislavedsgolv.se

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon