MÅLA INOMHUS

Vad planerar du att måla inomhus? Ditt tak, dina väggar eller kanske till och med ditt golv? När du skall måla inne finns det flera olika områden som kräver olika tillvägagångssätt i målningen. Här finner ni tips och idéer för respektive område för att du skall kunna lyckas så bra som möjligt med ditt projekt.

lo pastel.jpg
kubel3.jpg

Måla Väggar

När det kommer till val av kulör och glans på dina väggar finns det väldigt många möjligheter. Här finner du våra bloggkulörer samt våra mest använda produkter och vilken färg som är bra till vad.

lo pastel.jpg
trapporliten.jpg

Måla Snickerier

Glöm inte bort att måla dina snickerier när du målar dina väggarna. Det kommer ge en helt annan känsla av nymålat i ditt rum. Här finner du tips och vad du skall tänka på.

lo pastel.jpg
Måla-tak.jpg

Måla Tak

Det vanligaste är att måla dina tak vita och matta, men man behöver såklart inte följa normerna, Varför inte överraska och måla sovrumstaket i samma färg som väggarna för en mer "cosy" miljö.

lo pastel.jpg
vitt-trägolv.png

Måla Golv

När det kommer till att måla golv så behöver du en slitstark färg. Kulörer och design går att leka med hur mycket som helst. Här är det bara fantasin som sätter gränser!