Vi har en fantastiskt fin inredningsavdelning i butiken. Du hittar allt från porslin till handdukar, kuddar, belysning, ljuslyktor, vaser, doftljus och mycket mycket mer. Vi har alltid ett stort utbud hemma, men skulle det vara så att du hittar något hos våra leverantörer som vi inte har så hjälper vi dig gärna med att beställa hem detta. Nedan ser ni några av våra leverantörer och vilket utbud dom har, samt deras hemsideadress för mer inspiration.

lo pastel.jpg
grp-gridimage-ebad52.jpg

ARTWOOD

Artwood har ett stort utbud av möbler både för inomhus och utomhusbruk. Även belysning, textilier och diverse inredning. Det mesta beställer vi, så gå gärna in på deras hemsida och kolla över deras utbud så hjälper vi dig med beställningen i butiken.

www.artwood.se

lo pastel.jpg
299122TVETA.jpg

STOREFACTORY

Storefactory har ett stort utbud av inredning. Främst ljuslyktor och vaser i alla former. Vi har ett stort utbud av deras inredning hemma i butik. Hittar du något på deras hemsida som vi inte har så beställer vi det åt dig i butiken.

www.storefactory.se

lo pastel.jpg
affari ljus.jpg

AFFARI

Affari har ett stort utbud av inredning. Detta är dock en av våra mindre leverantörer men dom har väldigt mycket att erbjuda på sin hemsida. Kika gärna in på deras hemsida och så kan du beställa deras grejer hos oss i butiken.

www.eline.affari.nu

lo pastel.jpg
oj reklam1.jpg

OLSSON & JENSEN

Olsson & Jensen har ett stort utbud av porslin och keramik. Även diverse inredning för inomhus och utomhusbruk. Vi har ett stort utbud av deras porslin hemma och även inredning för inomhusbruk. Önskar du något som finns på deras hemsida som vi inte har hemma så går allt att beställa.

www.olssonjensen.com

lo pastel.jpg
lampa svart.jpg

PR HOME

PR Home har allt inom belysning, både för inomhus och utomhusbruk. Vi har ett mindre utbud hemma under sommartid men under höst och vinter har vi mycket av deras julbelysning hemma på lager. Är det något du skulle hitta på deras hemsida så hjälper vi dig och beställa i butiken.

www.prhome.se

lo pastel.jpg
nordsjö_reklam_2.jpg

ÖVRIGT

Vi har diverse övriga leverantörer av inredning hos oss där vi har ett mindre utbud hemma i butik. 

Adamsbro: Inredning & textilier

Designers Guild: Möbler, inredning, handdukar m.m.

Och många fler. Välkomna in i butiken och upptäck vår fina avdelning med inredning.

Interiör