Målning

Våra målare utför all typ av målningsarbeten. Allt från spackling, målning snickerier, målning ute som inne m.m.

colourtest grön.jpg
Tapetsering

Våra målare utför även tapetsering av dina rum. Vi jobbar med alla typer av tapeter. Vi sätter även alla typer av väv m.m.

Golvläggning

Våra golvläggare utför all typ av läggning av golv. Allt från laminat och vinylclick till trägolv och textil. Vi är vana att jobba med alla material.

golv reklam 3.jpg
Slipning

Vi har auktoriserade golvslipare. Detta gäller allt från trägolv till betonggolv. Se mer under fliken golv.

golvslipning_4.jpg
Spackel

Vi är utbildade inom restaurering av dålig betong (Condry). Vi utför även stora flytspacklingar och andra golvspacklingar. Samt behandling av betonggolv. Vi arbetar även med fibercement, även kallat microcement.

golv-spackel-hand.jpg
Badrum

När det kommer till badrum finns det många möjligheter. Vi utför allt från sättning av plastmatta till kakling av badrum. Våra målare är även auktoriserade inom våtrumsmålning.

Nu har det äntligen kommit en ny våtrums
Fuktmätning

Vi har en auktoriserad fuktmätare på företaget. Detta innebär att vi kan mäta fukt i ny eller gammal betong för att säkerhetsställa fuktighet innan beläggning av golv.

IMG_20170602_105357_2.jpg
Butik

Vår butik finns i Gislaved och här har vi stora utställningsavdelningar på allt från golv, färg, tapeter till inredning och arbetskläder. Allt för att du som kund inte skall sakna något inför din renovering.

Stilhjälpen

Stilhjälpen finns för dig som vill ha hjälp med designen hemma. Vi är utbildade inom färgsättning m.m. och hjälper dig att få ihop stil och färg i ditt hem.

kubel4.jpg